De Parade – tot 24 augustus!

De Parade is een reizend theaterfestival, dat is opgezet als een binnenstebuiten gekeerd circus: met het publiek in het midden en de artiesten er omheen. De bonte verzameling van theatertenten en restaurantjes geeft het Paradeterrein het aangezicht van een ouderwetse kermis, ook al vanwege de ‘antieke’ zweefmolen.

Sinds 8 augustus staan de tenten van De Parade weer in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam, dat tot en met 24 augustus het bruisende toneel is van heel veel muziek-, dans- en theatervoorstellingen. De artiesten staan voor hetgeen zij mooi of ontroerend vinden en laten zien wat hen verwondert. Oude bekenden en nieuwe gezichten wisselen elkaar af.

Op deze 24e editie presenteert de Parade 67 reguliere theatervoorstellingen, 16 speciale doorlopende voorstellingen, 37 bands en een uitgebreid Kinderprogramma.

Voor het volledige programma ga je naar de website van De Parade.

0 keer geliefd

  1 comment for “De Parade – tot 24 augustus!

  1. 13 augustus 2014 at 22:28

    Ik was vandaag met mijn zusje op de Parade! Echt super leuk! Het lijkt me niet zo geschikt als eerste date, maar het is onwijs leuk als je elkaar al even kent. Biertje is €2,50 entree €7,50 gemiddelde voorstelling rond de 7 euro. En de tip! De Zweefmolen! €2 per persoon, en de zweef-foto laat jullie de date nooit vergeten! Aanrader!

Comments are closed.