Apenkooi – slingeren voor singles

Slingeren voor singles

AMSTERDAM – Singles van 25 tot en met 37 jaar kunnen elkaar op woensdagavond 20 april ontmoeten tijdens een ouderwets potje slingeren, rennen en klimmen. Dé manier om verslingerd aan elkaar te raken.

Wat was vroeger het leukste om te doen op school? Precies, apenkooien! In de gymzaal van een school wordt een grote verscheidenheid aan gymtoestellen tevoorschijn getoverd. Deze variant van het aloude tikkertje waarbij niemand de grond mag raken zorgt voor opwinding en hilariteit; het is de ultieme combinatie van sport en spel. Je ontdekt direct elkaars apenstreken. Op je ‘matchkaart’ kan je aangeven met wie jij nog wel een keer een apennootje zou willen eten.

Deze speciale editie van apenkooi voor singles is een coproductie van Blik & Blooz en ApenkooiGym. Twee organisaties die beiden op hun eigen wijze mensen op een speelse manier bij elkaar brengen. Zij slaan de handen ineen voor een avond vol verrassende ontmoetingen, slingeren, geklim-en geklauter.

Start om 20:00 uur. Met aansluitend een gezamenlijke eindborrel.

Locatie: Altra College Centrum, Konijnenstraat 7, Amsterdam

De kosten zijn € 29,50, inclusief één drankje.

Na-aap korting: Verleid jij een vriend of vriendin om ook deel te nemen, dan krijg je € 7,50 korting op jouw inschrijving.

Aanmelden kan t/m maandag 18 april via www.blikenblooz.nl

1 keer geliefd